Tenhult och Norrby tycker till!

Johanna från Tenhult tycker till om matchen, Tenhult - FK Linköping.

"Var på plats i tisdags och såg en inte alltför upplyftande match. Tenhult hade ett kompakt övertag första 20 min och skapade 5-6 riktigt bra målchanser, missade bl a 2 frilägen och 1 öppet mål. Chanserna kom när Tenhult satte press på FKLs backlinje. Sedan jämnade matchen ut sig. FKL skapade förvånansvärt lite i 1:a halvlek. I andra tog FKL över taktpinnen. Tenhult kunde inte nypa fast bollen på FKLs planhalva utan FKL fick stort bollinnehav på Tenhults planhalva. Trots spelövertaget skapades få målchanser och de som skapades slarvades bort av FKL anfallarna. FRamförallt anmärkningsvärt är det att en 15 årig målvakt läser sönder FKLs straffskytt. Luktar underskattning lång väg. Tenhult kom upp i den nivå som man spelat i de 2 inledande matcherna, dvs långt under vad de kan prestera. FKL visade i 2:a halvlek att de är ett bra fotbollslag som hör hemma i toppen av tabellen. Matchen visade att Tenhult kan slå de andra topplagen i serien utan att spela bra och att FKL kommer att vara med och kriga om seriesegern. Dock har FKL problem med backlinjen, framförallt om man sätter press på den. Serien kommer nog att avgöras de tre sista omgångarna då Tenhult möter både FKL och Norrby på bortaplan.

Lycka till mot Kenty. "




Det spelades match igår i vår serie!

Norrby IF - KB Karlskoga
- 2-0

"Norbyit "kommer med ett matchref!

"Just hemkommen från Borås Arena efter att ha sett en riktigt dålig fotbollsmatch, speciellt från hemmalagets sida! Norrby ska vara riktigt glada för de tre poängen, Karlskoga brände bl a en straff i slutet på första ht. Ska "vi" vara med i toppen av serien och kriga så krävs det en ordentlig uppryckning från i stort sett samtliga spelare....
Ändå skönt med en trea trots den svaga insatsen, det är väl dessa poäng som kanske är avgörande när vi sumerar i höst.

Kör hårt i derbyt!"

Norrby leder nu serien

Ni är mer än välkomna att skriva "Gäst" inlägg i bloggen! Hör av er bara!


Kommentarer
Postat av: NIF

Finns inget lag som presterar max i alla omgångar i nån serie i hela världen. Dåligt spel och 3 poäng..akta er för Norrby !!

2009-05-09 @ 09:44:14
Postat av: Boråsare

Ser i stort sett alla Norrbys matcher och kan mer än gärna skriva ett par rader om matherna. Kul om fler kunde göra det om "sina lag" på denna mycket bra blogg!!



NIF: Visst ska de andra lagen akta sig för Norrby, men för och vara med i toppen av en serie kan man inte spela ut ett lag i 20 minuter och sedan helt sluta spela fotboll, det straffar sig till slut!

Tenhult och Linköping är bra lag och då "måste" man vinna matcher mot botten och mittenlag på hemmaplan för att hänga på tåget. Som det var på Borås Arena i tordags så förtjänade Karlskoga minst 1 poäng och det är inte ok enligt mig!



Ska bli kul och läsa ett referat om derbyt ikväll?

Mitt tips 3-0 till Linköping!

2009-05-09 @ 10:39:34
Postat av: Bloggaren

Härligt Boråsare, maila in matchanalys till mig på andersson[email protected] så publicerar jag dem här på sidan !

2009-05-09 @ 16:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0