Tapp av intresse för bloggen.

Tyvärr ,för min del, så har intresset för denna blogg sjunkit avsevärt de senaste veckorna. Tappet beror väl kanske på min inte alltför frekventa uppdatering. Så därför ställer jag mig frågan till er läsare vad som kan göras bättre på denna blogg.

Fattas det något på denna blogg? Isåfall vadå? Något jag jobbar hårt med är att få till informativa Inför matchen artiklar, hur var den senaste artikeln inför matchen mot IK Gauthiod?


FORZA FKL

Kommentarer
Postat av: CC

Inför och efter match är alltid BRA! Allianskollen e bra. Kanske lite mer vad som händer vid sidan om oxå, runt FKLs organisation, 2010, förstärkningar, smått o gott osv.. Du gör ett kanonjobb, gäller dokc ha kontinuitet, är man borta 1v får man avisera det tydligt. max 2-3 bloggningar per dag. men varje dag är kanon.

2009-05-18 @ 20:34:17
Postat av: Bloggaren

Japp eftermatch har jag varit kass på.. äldigt svårt att skriva sådana om man inte sett matchen tyvärr.. Jag ska bli bättre på att avisera min "bortgång". Hoppas du blir nöjd med trupp genomgången jag skrivit nu

2009-05-18 @ 21:05:38
Postat av: Boråsare

Läser din blogg dagligen och tycker verkligen att du gör ett mycket bra jobb! Svårt och hitta info om alla lag och därför är det perfekt att du gör seriekollen och lite annat om serien, fortsätt gärna med detta!



Norrby gjorde en betydlig bättre match i går mot Smedby än senast mot Karlskoga. Rörligt och bra spel där det endast var de avgörande passningarna som missades för att skapa riktigt heta chanser och göra ett par mål till. Smedby skapade inte speciellt mycket framåt, trots detta blev det tack vare missförstånd i Norrbys annars mycket bra försvar 1-1. Och strax efter ett missat friläge för 2-1 till Smedby.... Små marginaler mellan vinst o förlust! Norrby hämtade sig dock och skapade ett par halvchanser innan 2-1 målet gjordes i 88:e minuten. Sett till hela matchen en klart rättvis seger för Norrby.



2009-05-18 @ 21:50:34
Postat av: Bloggaren

Tack Boråsare dina ord värmer

2009-05-18 @ 22:18:45
Postat av: Daniel (aka Longstreet)

En sak som man kan hoppas på är ju att det blir lite fart på Svenskafanssidan. Då kan du ju länka dina blogginlägg därifrån. Jag reggade mig där ikväll förresten (nicket ser du ovan), så vi kanske ses där!

2009-05-18 @ 22:31:12
Postat av: Bloggaren

Härligt! Ja Daniel det gör vi säkerligen. Jag funderar starkt på att skrota denna blogg och börja skriva på svenskafans sida istället. En tanke som känns mer och mer lockande

2009-05-18 @ 22:35:18
Postat av: åskådare

fokusera gärna ännu mer på supportrarna, alltid intressant att följa supporterkulturen från grön kvist. fkl är trots allt förunnat med en klack som utan problem skulle ligga på övre halvan i superettan.

2009-05-19 @ 00:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0