Syrianska vidare i Östgöta Cupen!

Syrianska gjorde vad som krävdes och vann mot Smedby i Östgöta Cupen!

FC Syrianska - Smedby 5-3

Matchref från Peter Mildeaus blogg, signaturen supporter:

"Vinst för syrianska med 5-3 syrianska började med att ta ledningn efter bara nån minut där tunnis sköt ett en frispark och målvakten lämnade en ruter som bob kunde sätta in i mål. kvitering kom ca 20 minuter senare på en straff som smedby tilldömdes. smedby tog även ledningen med 2-1 men det varade inte länge, Dani kunde nicka in den efter ett fint inlägg. 2-2 står sig en stund och martin (målvakten) i syrianska fick sitt andra gula med 20 minuter kvar, nu fick en utespelare ställa sig i mål. syrianska bestämde sig för att ta sina 3 straffar på en o samma gång, där anthony kha satte alla 3! resterande 20 minterna blev det bara att försvara från syrianska sida med 10 man. smedby lyckade med att göra ett till mål. matchen slutade rättvist med 5-3. OBS!! att tillägga så startade smedby matchen med sin startelva!!!"

Målskyttar: Bob Botshinda, Dani Danial, Anthony Kha 3 ( 3straffar)