Seriekollen!

Norrby IF - KB Karlskoga FF 2 - 0 Publik: 232 
Toppmöte i Borås och vinst för Norrby IF som verkligen hämtat sig efter 6-4 smällen mot Tenhult i första omgången.
Nu har man även hållt nollan för tredje matchen i rad, styrkebesked för Norrby. Duktige Johan Sjögeren gjorde bägge målen för NIF. KB Karlskoga inkaserade första förlusten för året och åker ner från första till sjätte plats i tabellen.

 
Kinna IF - Annelunds IF 0 - 3 Publik: 200 
Annelund, med en man mindre efter 36 minuter, tog en välmeriterad seger över Kinna. Starkt att vinna med hela 3-0 på bortaplan mot Kinna med en man mindre, alla mål gjordes när de var 10 man. Kinna verkar vara rejält under isen och sådana här stjärnsmällar får man inte åka på om man skall blanda sig in i toppen av tabellen.

FK Linköping - BK Kenty 2 - 0 Publik: 611
Säker derbyvinst av FKL. OK, publiksiffra dock inte bra. Matchen var något avslagen. Höjdpunkter var Ullers kanon och Gustav Claesson fina mittfältspel. Jonas Anger imponerade än en gång som mittback och blir svår att rubba. FK Linköping leder nu serien :).

Smedby AIS - Nässjö FF 1 - 0 Publik: 84
Smedby vinst mot NFF inför ynkliga 84 åskådare. Tufft för Smedby att locka folk då man är Norrköpings fjärde lag. I och med vinsten blandar nu Smedby in sig i toppstriden efter en haltande tabell.

Melleruds IF - IK Gauthiod 0 - 2 Publik: 212
Första härliga vinsten för Grästorpspöjkera. Och man klättrade från sista plats, till platsen precis ovanför kvalsträcket. Mellerud sjönk i tabellen och placerar sig nu på kvalplats. I nästa omgång möter vi Gauthiod på bortaplan, blir en tuff match och IKG verkar vara på gång!

Myresjö IF - Tenhults IF, spelas imorgon.
Nu får vi hoppas att Myresjö tar alla tre poäng från Tenhult. Smålandsderby som faktiskt kan sluta hur som helst. Tenhult har inte riktigt imponerat i säsongens öppning och jag tror att Myresjö kan överraska! Vi får hoppas på det i alla fall ;).

Tabellen:



Ja, ni ser rätt! Vi leder serien! Låt oss nu hoppas att Tenhult förlorar mot Myresjö imorgon!

FORZA FKL! MOT NY VINSTER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0