Seriekollen!

BK Kenty - Myresjö IF 1 - 1 Publik: 111
Härlig pinne för BK Kenty! Myresjö gjorde 1-0 redan i den 10e minuten av Marcus Nobell. Dragan Zivic kvitterade i den 48e minuten. Matchen var jämn och resultatet var rättvist. Nu får Kenty lite lite arbetsro. Dock ligger man fortfarande sist. Dock var publiksiffran lite pinsam! Skärpning Kenytfansen :).

Norrby IF - Smedby AIS 2 - 1 Publik: 241
Norrby fortsätter att imponera och slog i Söndags topptippade Smedby med 2-1 och den fjärde raka segern var ett faktum. Norrby är seriens formstarkaste lag! Vedad Aganovic sköt segermålet för Norrby i den 88e minuten! Johan Sjögeren imponerade även han i Norrby. Smedby var nära att få med sig en pinne, men nära skjuter ingen hare. Noterbart är att gamle liraren Nichlas Fredriksson gjorde Smedbys mål.

Matchrapport Boråsare:
Norrby gjorde en betydlig bättre match i går mot Smedby än senast mot Karlskoga. Rörligt och bra spel där det endast var de avgörande passningarna som missades för att skapa riktigt heta chanser och göra ett par mål till. Smedby skapade inte speciellt mycket framåt, trots detta blev det tack vare missförstånd i Norrbys annars mycket bra försvar 1-1. Och strax efter ett missat friläge för 2-1 till Smedby.... Små marginaler mellan vinst o förlust! Norrby hämtade sig dock och skapade ett par halvchanser innan 2-1 målet gjordes i 88:e minuten. Sett till hela matchen en klart rättvis seger för Norrby.

IK Gauthiod - FK Linköping
2 - 3 Publik: 300
Bra publiksiffra på Lunnevi IP. Och publiken fick se en bra match i högt tempo. Bitter förlust för IK Gautihod som nu förlorat de flesta matcher med uddamålet. Mats Haglund fortsätter att leverar, han satte sitt fjärde mål för säsongen. Detta var en härlig vinst för FKL som nu fortfarande leder serien efter 5 omgångar! Drömöppning kallar jag det för iaf! :)

Tenhults IF - Kinna IF 2 - 0 Publik: 273
Tenhult kom tillbaka efter derby förlusten mot Myresjö med att slå Kinna med 2-0. Tenhult vann mycket boll och ställde om spelet ypperligt med sitt fina kortpassningspel. Tenhult visade nu att man har i toppen att göra. Konkurensen i Tenhult är mördande. David Johansson tackade för förtroendet och satte bägge målen. Kinna som imponerade på försäsongen, imponerar inte alls nu utan landar precis ovanför kvalstrecket i den haltande tabellen.

Annelunds IF - Nässjö FF 5 - 0 Publik: 273
Annelund fortsätter att imponera och slog tillbaka Nässjö med hela 5-0, som nu på 2 matcher gjort 8 mål och inte släppt in ett enda. Annelund blandar sig in i toppstriden på allvar. Och jag som tippade dem på sista plats. Det får jag redan nu äta upp. Nässjö fortsätter att spela uselt i vissa matcher. Säsongens andra 0-5 förlust.

KB Karlskoga FF - Melleruds IF
3 - 3 Publik: 75
Pinsam publiksiffra, endast 75 st hittade till Nobelstadion. Mellerud var nära, nära att vinna och ledde med 2-0 i paus. Men KB ville annat och gjorde 3 mål i andra halvlek och bägge lagen fick varsin poäng. LFF bekanta George Kojadinovic gjorde 2-3 målet. KB, som är våra nästa motståndare, blir svårslagna på Lördag! Mellerud hade behövt 3 poäng för att slita sig från botten.