Koll på lagen i serien

Nässjö FF lånar in 20 åriga Björn Carlsson från Östersund FK (Div.1). Han är en offensiv mittfältare och är spelklar redan till helgens match mot Annelunds IF.

– Nässjö är nykomlingar och ganska nöjda med säsongen så här långt. Men de har haft en lucka på det offensiva mittfältet och det är väl den jag ska försöka fylla. Där borde jag också kunna utnyttja mitt skott bättre, säger Björn till zsport.se.

***

Kinna IF är segervissa inför mötet mot Tenhult på lördag. Saxat från Kinna IFs hemsida.

   Bollen är rund och allt kan hända och jag tror att Tenhult passar Kinna bra och nu gäller det verkligen att få fart på alla lagdelarna samt att lagspelet kommer igång på hög nivå. Både framåt och bakåt.....på lördag skall alla krypa av planen av trötthet på samma vis som alla löparna i Göteborgsvarvet säkert känner sig efter målgång. Ge järnet grabbar och på med grovstället - det finns mycket att "ösa ur" och plocka fram det under veckans träningar samt på lördag...Man får inga poäng utan dom får man kämpa sig till. Jag tror att det lossnar på lördag...

Härlig inställning!

***

Skadeläget i KB Karlskoga blir allt mer positiva. 

Alexander Hjalmarsson
är nu helt återställd efter sin knäskada. Alexander Andersson och Johan Nilsson rehabar för fullt.  Armin Mustafic skada ärre än ett utämjt ledband i tummen , han är nu återigen i full träning. Positivt för KB som har haft lite skade problem i början på säsongen.

***
IK Gauthiod som är våra motståndare på Lördag, spelar DM match mot Holmalund ikväll. IKG kommer att vila en del viktiga spelare, allt för att vara pigga till matchen på Lördag.

***

Myresjö IF suger fortfarande på derby segern mot Tenhults IF.  Efter matchen kommenterade en nöjd Vernes Basic  ”Det blir roliga träningar nu denna vecka”

BK Kenty möter Myresjö på hemmaplan på söndag. Det känns som att Kenty kommer plocka tre poäng i den här matchen, mot ett kanske? urladdat Myresjö. Lite av en måste match för Kenty, som ligger sist i tabellen med bara en inspelad poäng.

Matchen spelas på Fredriksbergs IP Söndagen den 17 Maj klockan 17:00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0