Nu får vi ta nya tag och ta oss i kragen och komma på nästa hemmamatch mot Kenty och sjunga fram FK Linköping till en trepoängare!

Håller med dig. Hade suttit riktigt fint om vi slagit TIF på bortaplan! Nu tar vi nya tag mot Kenty! ALLA TILL VALLEN

FORZA FKL!

2009-05-06 @ 16:02:18
Postat av: Johanna

Var på plats i tisdags och såg en inte alltför upplyftande match. Tenhult hade ett kompakt övertag första 20 min och skapade 5-6 riktigt bra målchanser, missade bl a 2 frilägen och 1 öppet mål. Chanserna kom när Tenhult satte press på FKLs backlinje. Sedan jämnade matchen ut sig. FKL skapade förvånansvärt lite i 1:a halvlek. I andra tog FKL över taktpinnen. Tenhult kunde inte nypa fast bollen på FKLs planhalva utan FKL fick stort bollinnehav på Tenhults planhalva. Trots spelövertaget skapades få målchanser och de som skapades slarvades bort av FKL anfallarna. FRamförallt anmärkningsvärt är det att en 15 årig målvakt läser sönder FKLs straffskytt. Luktar underskattning lång väg. Tenhult kom upp i den nivå som man spelat i de 2 inledande matcherna, dvs långt under vad de kan prestera. FKL visade i 2:a halvlek att de är ett bra fotbollslag som hör hemma i toppen av tabellen. Matchen visade att Tenhult kan slå de andra topplagen i serien utan att spela bra och att FKL kommer att vara med och kriga om seriesegern. Dock har FKL problem med backlinjen, framförallt om man sätter press på den. Serien kommer nog att avgöras de tre sista omgångarna då Tenhult möter både FKL och Norrby på bortaplan.

Lycka till mot Kenty.

2009-05-07 @ 18:31:30
Postat av: Boråsare

Just hemkommen från Borås Arena efter att ha sett en riktigt dålig fotbollsmatch, speciellt från hemmalagets sida! Norrby ska vara riktigt glada för de tre poängen, Karlskoga brände bl a en straff i slutet på första ht. Ska "vi" vara med i toppen av serien och kriga så krävs det en ordentlig uppryckning från i stort sett samtliga spelare....

Ändå skönt med en trea trots den svaga insatsen, det är väl dessa poäng som kanske är avgörande när vi sumerar i höst.