Allianskollen!

Div.2

BK Kenty

Kentys säsong har börjar, ja vad ska man kalla den, sisådär kanske? En poäng i premiären mot Karlskoga var starkt, sen har man fått se sig besegrade två gånger mot Norrby 0-1 och mot Mellerud 1-3. Kenty är redan indragna i bottenträsket och det känns som om de får de svårt att hänga kvar. MEN jag tror att Kenty grejar det! Jag hoppas Kenty grejar det!

Nästa match är derbyt mot alliansbrodern FK Linköping. Det om något vore vara den perfekta tändvätskan.


Div.3


Östria/Lambohov


Säsongen som började så bra för Östria med 2, 1-0 segrar. Med en intakt förlust och insläpp nolla skulle man ta Lindö med storm och helt enkelt vinna. Så lätt gick det inte och man gjorde säsongens bottennapp och förlorade med hela 4-2.
Östria ligger på 5:e plats och är med och krigar i toppen!

Nästa match innebär toppmöte mot LSW den 8/5 på Lambohovsvallen. LSW ligger på 2:a plats med 7 inspelade poäng. Vinner Östria den så ligger de mycket bra till i toppen! Kom igen Östria!

Div.4

BK Ljungsbro

Går fortsatt tungt för Ljungsbro. Smällen mot Karle med 5-0 följdes upp med ännu en ny förlust mot heta BK Derby somv verkligen siktar mot 4an igen! Ljungsbro har lyckats spela till sig 1 poäng i alla fall. Senaste matchen mot Mantorp slutade 4-4, målkalas när Ljungsbro lirar! Ljungsbro återfinns precis över nedflyttningsträcket.

Nästa match är mot IFK Motala på Cloettavallen. Motala ligger på 8:e plats med 4a inspelade poäng. Nu måste Ljungsbro vinna för att försöka slita sig mot bottenträsket!

Div.5

FC Syrianska

FC Syrianska som började så bra med en bortavinst mot brasselaget FC Norrköping, har nu förlorat 2 matcher i rad mot Grebo och Slätmons. En positiv nyhet för Syrianska är att Tuncay Yksel tidigare LFF förstärker laget. Han kommer att skjuta en hel del mål för FCS. FCS återfinns på 10:e plats med 3 inspelade poäng-

Nästa match för FCS är mot Vånga!


Kommentarer
Postat av: Anonym

syrianska mot bråvalla på stångebro imorgon 18.30!!!

2009-05-05 @ 22:11:37
Postat av: cupomgång 4

syrianska mot bråvalla på stångebro imorgon 18.30!!!

2009-05-05 @ 22:12:12
Postat av: Bloggaren

Härligt, ska skriva om den matchen i ett inlägg" Se till och slå dem ikväll!

2009-05-06 @ 10:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0