Vinst för Kinna och ett JA för BK Ljungsbro

Kinna spelade idag träningsmatch mot Skövde AIK.
Saxat från Kinna IFs hemsida!

"Kinna gjorde en mycket stark insats genom att besegra Div. 1 laget Skövde AIK. I första halvlek dominerade Kinna mycket med ett extremt bra defenisivt arbete. I halvtid var det 0-0 trots ett spelövertag. Efter paus blev matchen jämnare och det var först i de sista 10 minuterna som våra grabbar avgjorde med två mål. Christoffer L slog en inåtskruvad hörna som gick direkt i mål efter ca. 80 minuter. Anders C fastställde resultatet till 2-0 efter att tagit vara på en retur efter en frispark. Alla 15 spelarna fick speltid och enligt uppgift var alla spelarna klart godkända. Det känns ju helt fantastiskt att det defensiva fungerar riktigt bra redan nu - Christofer W har visat sig vara en mycket duktig mittback som har acklimatierat sig snabbt i "försvarsmuren". Idag tog Jonas K och Johan B hand om högerkanten på ett utmärkt vis. Jag hoppas få lite mera info senare ikväll.

I skrivande stund känns det riktigt bra och vårt lagbygge med unga ambitiösa samt grymt träningsflitiga spelare börjar att ge positiva resultat. Hela seniortruppen med ledare och spelare utstrålar en sådan glädje och "spirit" som jag aldrig har fått uppleva tidigare under mina 11 år i klubben. Nu är det bara att jobba vidare. Grattis grabbar - vi är stolta över er alla!!!!!"