Det spelades ju andra träningsmatcher igår också! Närmare bestämt dessa!

28/2 Norrby - Husqvarna  - Inställd
Matchen blev inställd pga dubbelbokning av Husqvarna!

28/2 IK Tord - Myresjö  - 1-0
IK Tord vann Smålandsmatchen mot Myresjö med 1-0. Jämn match, dock stabil vinst av IK Tord, Myresjö var aldrig riktigt nära.

28/2 Smedby - Assyriska FF - 1-2
Smedby lyckades iallafall spräcka målnollan, men man lyckades inte spräcka vinstnollan utan föll mot div.3 laget Assyriska IF med 1-2.

28/2 Gauthiod - Skoftebyn - 1-3
Ännu en förlust för Gauthiod. Nja de har inte imponerat så värst i träningsmatch spelandet Gauthiod. 1-3 mot div.3 laget Skoftebyn imponerar inte!

28/2 Skövde AIK - Kenty - 1-1
1-1 mot Skövde AIK är ett bra resultat för BK Kenty. Någonting säger mig att Kenty kommer att gå bra i årets div.2 serie.

28/2 Ahlafors - Annelund - 2-1
Det går inge vidare för träningsmatch spelandet för lagen i vår serie. Ännu en förlust för Annelund. Annelund hade stora problem med Ahlafors och det var för stora avstånd mellan lagdelarna.

28/2 IF Viken - Mellerud - 1-4
Mellerud tog en säker seger mot IF Viken. Snabba omställningar var MIF:s segervapen och siffrorna kunde blivit betydligt större. MIF blir att räkna med i årets serie.

28/2 Linsdal - Nässjö - 3-1
Övertygande seger för LIF mot NFF. LIF gör en stabil första halvlek och har kontroll på händelserna från första minuten

28/2 Tenhult - Vimmerby - 3-1
Tenhult mönstrade bästa uppställningen i första halvlek och körde över Vimmerby. De gick snabbt fram till 3-0 och hade bud på flera mål. Sedan byter Tenhult ut flera nyckelspelare och matchen jämnas ut. Vimmerby kommer igen och kan reducera på straff. Ännu en strålande insats av Tenhults målvakttalang, blott 15 år. Matchref Johanna

28/2 Motala AIF - LFF/FKL
- 2-1
Läs rapport i inlägget under:).

**********************************

Idag har det också spelats matcher!

1/3 IFK Örebro - Karlskoga  - 3-2
Sömnigt KB Karlskoga föll efter svag start. KB Karlskoga släppte in tre mål på en kvart i början av söndagens träningsmatch mot division 3-laget IFK Örebro och orkade sedan aldrig ikapp.

1/3 Skövde AIK - Kinna - spelas klockan 14, återkommer med den matchen ikväll!

********************************

Inga imponerande träningsmatchs resultat direkt. Tenhult imponerar och blir nog vassa i serien. Smedby imponerar inte alls. LFF/FKL tycker jag presterar bra ändå, men mot Vimmerby ska det bli vinst, i alla fall poäng! Den matchen ska jag ner och kolla på. Hoppas fler hänger på! Den spelas på Ryds konstgräs 14.00.

Svaga resultat, vi får se hur de blir framöver :).