Nässjö FF



Bildad 1985-01-01
Hemmaarena: Skogsvallen
Hemsida:
http://www.nff.nu/

Nässjö FF har genom åren varit ett mitt/botten lag i Div 3 Nordöstra Götaland, men förra året hände något. Då vann NFF serien med 3 poängs marginal mot Assyriska IF. Och man var uppe i Div.2!

 


Tränare:

NFF kommer även få nya tränare för säsongen i div.2 Tränare för första säsongen i tvåan på ett par år är nu klara. Det blir en duo som kommer leda laget i form av Kjetil Johansen, före detta assisterande tränare i Nässjö, som spelande tränare och Peder Holm, som har tränat Malmbäck de senaste åren.


Nyförvärv:


Oskar Johansson
- Tillbaka i Nässjö FF efter ett års utlåning till Malmbäcks IF, född -89  

Martin Selldén - Nyförvärv från Eksjö Fotboll, född -90  

Jimmie Johansson - Nyförvärv från IFK Österbymo, född -89  

Jesper Frohm - Jesper har bestämt sig för att spela i Nässjö FF men har inte skrivit på än på grund av en semesterresa till Thailand. Jesper kommer närmast från Malmbäcks IF, innan det spelade han i Huskvarna FF då han studerade på orten, född -89.      


Aktuella:

Robin Edberg
, Forserums IF tränar med Nässjö FF och har gjort hela vintern. Framtid för honom är fortfarande oklar medan en annan som tränat med laget under samma period, Robin Sandström, Stensjöns IF, har bestämt sig för att stanna kvar i Stensjön. Dessutom är Nichlas Larsson och Johan Djurstedt igång med sin återuppbyggnadsträning efter långtidsskadorna som de båda drogs med under större delen av föregående säsong.

Norrmannen Kjetil Johansen med förflutet i Strömsgodset spelar och tränar redan klubben.
Och kanske är norrman nummer 2 påväg till NFF. Gamle storspelaren Rune Hagen som spelat i Start, Hønefoss, Strømgodset och Vålerenga i Norge, skulle ge NFF en extra dimension.


Kjetil Johansen säger:
"Som spelare holder han hög klass och skulle vi klare å få han är det den beste spelaren Nässjö noen gang har vervet till ett lagom pris."

KÄLLA www.nff.nu


Träningsmatcher:

22/2 Norrby - Nässjö -  2-1
Förlust mot seriekonkurrentet Norrby IF

28/2 Linsdal - Nässjö - 3-1
Övertygande seger för LIF mot NFF. LIF gör en stabil första halvlek och har kontroll på händelserna från första minuten

Slutkommentar

NFF befogar över en bra div.3 trupp men förlusten av Patrik Johansson lär nog kännas. Jag tror NFF kommer att få det svårt i div.2. Man får hoppas på att förra årets skyttekung Andreas Jonasson (14mål) leverar och gör en bra säsong. Kommer den meriterande norsken Rune Hagen så kan nog NFF kriga om en kvalplats. Annars tror jag att Nässjö FF kommer harva i botten av tabellen. Det är ett stort steg från div.3 till div.2 och tyvärr Nässjö, jag tror ni åker ur!  Men det återstår att se!

Jag tippade ju tabellen tidigare i Januari men nu gör jag ett nytt försök! Listan fylls på allt eftersom!

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Nässjö FF
12.


Nästa lag för granskning är.......... Melleruds IF



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0