Mer fokusering på alliansklubbarna!

Jag har varit väldigt dålig på att skriva om BK Ljungsbro och Östria/Lambohov. Men nu blir det ändring på det!
Hädanefter ska jag även rapportera om matcher och nyheter även med dessa lag!

Som jag skrivit tidigare. Är det något ni vill jag ska skriva om i bloggen? Skriv i kommentarfältet!

Kommentarer
Postat av: Ronne

Lördag 28/4 match i Viking Line Cup i Skänninge mellan Skeninge-BK Ljungsbro 13.00

2009-03-26 @ 08:42:39
Postat av: Spelare i FKL

Måste berömma dig till en fantastisk blogg, riktigt bra jobbat tycker jag med flera. Fortsätt med ditt goda jobb så vi får upp intresset på fotbollen här i stan. Kör hårt!!!

2009-03-26 @ 17:58:11
Postat av: Bloggaren

Tack så mycket spelare i FKL! Är speciellt kul att du som spelar i laget berömmer mig! Det värmer lite extra! :)

2009-03-26 @ 18:21:09
Postat av: Daniel

Jag blir lite nyfiken på vad du har för planer när det gäller bevakning av seriematcher? Blir det seriösa referat eller mer lösa tankar?



Annars är det väl mest just laget och tränarna som jag börjar bli intresserad av. Hoppas det kan bli en del skrivet och snackat om taktik, spelsystem och liknande här och på andra håll när serien drar igång och vi börjar se hur det artar sig.



Förresten, vet du om det kostar nåt att kolla träningsmatchen på lördag?

2009-03-26 @ 20:06:09
URL: http://www.sictransit.se
Postat av: Bloggaren

Daniel:



Jag har faktiskt inte tänkt på alls hur jag ska bevaka seriematcherna! Har du önskemål? Kanske blandat? Både lösa tankar blandat med seriösa referat? Vad tycker du om det=?



Ja det där med taktikt och spelsystem ska bli riktigt intressant! Jag kommer nog även köra en "lättare" bevakning av de andra lagen i serien också. Ungefär som min träningsmatch seriekoll.



Det är även viktigt att folk vågar kommentera och skriva vad de tycker! Skriva vad just de tycker om spelsystem och taktik!



Träningsmatchen på Ryds Konstgräs är gratis så det är bara att gå och kika. Planen ligger bakom Inne fotbollshallen! Jag planerar att besöka matchen, fast det finns en möjlighet att jag kommer att få jobba över så i dagsläget vet jag inte ifall jag kommer att närvara!

2009-03-26 @ 20:46:16
Postat av: Daniel

Jag hade tänkt gå på lördag, inte minst för att fotbollsabstinensen börjar närma sig farliga nivåer nu :D Men om det ska fortsätta vara kallt som i Arktis så vete tusan.



Problemet med referat kan ju vara att man måste vara rätt koncentrerad under matchen för att det ska bli bra. Jag kan tänka mig att matchupplevelsen blir en annan än om man gör som man gör annars, dvs. lever sig in och vrålar som en galning (för det gör man ju... eller?). För min del får du gärna blanda lite vad gäller ambitionsnivå. Jag menar, allting är ju välkommet och uppskattat. En "inför"-post före match måste du ju dock lägga upp så att vi får en chans att spekulera i startelvan! :D



Det kommer förstås ta lite tid för vissa av oss att bekanta sig med laget, men intresset verkar ju ha väckts på en del håll i alla fall. Det bådar gott! Förhoppningsvis kan det bli en del vettiga diskussioner om laget och serien i framtiden.

2009-03-26 @ 22:51:42
URL: http://www.sictransit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0