Melleruds IF



Bildad 1908
Hemmaarena: Rådavallen

Hemsida : http://www.mellerudsif.nu/


Melleruds IF har varit lite av ett jojo lag. Och har pendlat mellan serieseger i div.3 och nedflyttning i div.2 men nu de två senaste åren har de varit topplag i div.2, med 5 och 3 placeringar.



Tränare:


Mellerud tränas av trion Peter Jonasson, tränare -  Peter Svensson, ass tränare och Björn Ohlsson, ass tränare.


Spelartrupp:

Tappet av Markus Svensson, Oddevold, känns. Den 37 årige anfallaren vann skytteligan för divison 2 för Mellerud med hela 20 mål, imponerande för en 37 åring.
I Markus tappar Mellerud mycket rutin och en pålitlig målskytt. Nu får man förlita sig på anfallaren Valon Gashi istället och hoppas att han ska sätta lite mål.


Mellerud har gjort klart med ett nyförvärv En ny mittback från Ljungskile SK, David Orstam, 19 år. En ung talang som ska försöka ta plats i MIFs backlinje.


De som skall leda MIF till framgång är de rutinerade kuggarna Andreas "Finspång" Johansson, Calle Andersson, Erik Erving Nilsson och Andreas "Ankan" Andersson, Ankan som nyligen bestämt sig för ytterligare en säsong i MIF

I backlinjen är Isse Elani det stora utropstecknet med ett följsamt spel bredvid Oskar Jonasson. Ytterbackarna Adam Johansson och Kreschik Bytyqi  vågar gå upp i offensiven och gör MIF farliga i offensiven.


MIF har bra konkurrens i truppen och många visar att de vill så sig in i startelvan. Många säger ändå att bredden är dålig men jag tycket det finns mycket piggt och ung i truppen, som mycket väl gör den konkurrens kraftíg.

Träningsmatcher:

21/2 Carlstad United - Melleruds IF -  6-0
Storstryk i första träningsmatchen för Mellerud! Godkänd första halvlek sen rasade det ihop för MIF


28/2 IF Viken - Mellerud - 1-4
Mellerud tog en säker seger mot IF Viken. Snabba omställningar var MIF:s segervapen och siffrorna kunde blivit betydligt större. MIF blir att räkna med i årets serie.

Slutkommentar:
Jag tror Mellerud blir giftiga i årets serie. De har under två säsonger hamnat på övre delen av tabellen. Tappet av skyttekungen Markus Svensson lär ändå kännas mer än vad MIF tror. Men med offensiv kraft ska MIF ta sig till toppen av serien! Får bara nyckelspelarna vara friska och med ett offensivt tänk så tror jag placeringen blir bättre än vad folk tror. Det jag tror lite är MIFs akilles häl är defensiven, de testar på nytt spelsystem med två balansspelare och det kommer att ta tid innan alla vet sina roller.  Jag tror MIF kommer komma på en betryggande mittenplacering.

1.
2.
3.
4.
5.
6. Melleruds IF
7.
8.
9.
10.
11. Nässjö FF
12.

Nästa lag under lupp kommer att bli.................. Myresjö IF


Kommentarer
Postat av: Säker källa

BK Ljunsbro har på kvällens årsmöte enhälligt röstat JA till att ingå i samverkan med FK Linköping

2009-03-01 @ 20:14:51
Postat av: Bloggaren

2009-03-01 @ 20:28:23
Postat av: Bloggaren

Härligt! Stämmer det så är en pusselbit till klar!

2009-03-01 @ 20:28:51
Postat av: Anonym

vem är det som har skrivit om mellerud?

2009-03-04 @ 17:03:03
Postat av: Bloggaren

ja det ör jag, men är det något som inte stämmer , eller något som är helt galet så är jag tacksam över om du påpekar det.

2009-03-04 @ 17:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0