Alliansen


Kommentarer
Postat av: Johanna

hmmm. Hur är det egentligen tänkt att fungera. Skall BK Kenty och LFF spela sina serier i år och därefter gå samman eller kommer sammanslagningen att ske nu direkt. Om FKL övertar LFF org nummer och skall därefter spela vidare och Kenty därefter gå upp i FKL blir det en del märkliga effekter. Om samanslagningen sker efter serien. Hur kommer Kernty att spela i serien, efter eget bästa resultat eller spela för att gynna LFF. Om LFF ligger risigt till kommer de att lägga sig för att LFF/FKL skall vara kvar i en högre serie. Det finns en hel del frågor kring fair play om sammanslagningen sker efter säsongens slut. Om sammanslagningen sker nu kommer Kenty då att dra sig ur ?

2009-03-25 @ 21:12:34
Postat av: Den Gode!

Håller med om detta resonemang till fullo. Är det FKL eller LFF som spelar i årets serie...

2009-03-25 @ 21:33:55
Postat av: Bloggaren

Johanna:

Det är inte någon sammanslagning det handlar om. Utan LFF går i graven och ersätts av FK Linköping. Sen är det tänkt att kenty, ljungsbro och östria ska slussa sina bästa spelare till FKL. Alltså bara en allians ingen sammanslagning. Och JA FKL ska spela seriespel iår inte LFF, fast bara om LFFs medlemmar röstar ja till Alliansen imorgon. Lät det krångligt? :) hehe ganska komplicerad allians :)

2009-03-25 @ 21:58:30
Postat av: Robin

Precis. "Risken" finns ju trots allt att Kenty spelar bättre än FKL, trots att de har alliansens bästa spelare. Men den är väl liten, eftersom de som visar sig vara bäst under säsongen också får slussas till FKL.



Som sagt, LFF går i "graven" som elitlag och FKL tar deras organisationsnummer. Med andra så är FKL = LFF, fast med annan styrelse och klubbmärke, etc.

2009-03-25 @ 22:51:50
URL: http://linkopingsvisioner.blogspot.com
Postat av: Grabben

LFF sög, FKL kommer floppa, Kenty går de bättre för

2009-03-27 @ 19:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0