2-1 förlust igen för FKL

Det slutade med ännu en uddamålsförlust, 2-1 mot Motala AIF på idrottsparkens konstgräs i Motala. MAIF med hela 6 provspelare imponerade inte, men lyckades ändå vinna.

Målen: 1-0 Chukwudi Chijindu, 1-1 Fredrik Nilsson, 2-1 Emil Hjort.

Enligt Motalas svenskafans sida så är FKL/LFF inte helt ofarliga i första halvlek, den tunge anfallare Robin Mattsson är ett hot mot MAIFs defensiv. Första halvlek slutar 1-1.

I andra halvlek så är inte FKL/LFF alls lika framgångsrika utan får se sig besegrade med 2-1 efter mål av Emil Hjort.
Robin Bornehavs kvittering dömdes bort för offside.
Även om det bara är en träningsmatch, så är frustrationen påtaglig i FKL.

**********************

Tråkigt med ännu en förlust, men förlusterna har ju ändå kommit mot div.1 lag, och det har ju bara varit uddamåls förluster så, så illa är det ju inte. Sen verkar ju killarna taggade även om det är en träningsmatch.

LFF:s assisterande tränare Per Rondahl var tämligen nöjd, trots förlusten.

"- Benen ser piggare och piggare ut på killarna. Frånsett första kvarten är matchen helt jämn och vi tyckte även att vi hade "

Ett orosmoment är Gustav Claesson, hur är det med honom? Är han skadad? Eller är han påväg till ny klubb?