Seriekollen!

Melleruds IF - Myresjö IF 2 - 4, Publik: 403
Ytterligare en förlust för MIF som nu ligger risigt till i botten av tabellen. Mellerud ser mycket svagt ut och när man ännu inte tagit någon poäng på hemmaplan så har man inget i div.2 att göra. Myresjö däremot ser starka ut och är på uppgång. Man spelade  ju således 2-2 mot före detta serieledarna Norrby.

KB Karlskoga FF - Nässjö FF
3 - 0, Publik: 136
Äntligen vinst för KB Karlskoga och segerorganisatören var anfallaren Örjan Birgersson som gjorde 1 mål och spelade fram till 2. KB var egentligen tvingade att vinna för att inte blanda sig in i bottenstriden. Detsamma gällde NFF, som nu ligger under nedflyttningstrecket med -15 i målskillnad.

BK Kenty - Tenhults IF
0 - 0, Publik: 92
Heroisk insats av Kenty som lyckades spela lika mot tippade topplaget Tenhult. Tränare Norrby är ändå inte nöjd med enbart 1 pinne. Kenty, som fortfarande saknar en massa spelare har vänt sin negativa trend och tagit 4 poäng på 2 matcher. Tenhult däremot går det fortsatt tungt för. Laget fortsätter att dala i tabellen och återfinns nu på en 4e plats, 6 poäng efter ledande Linköping. - Spelet är väldigt krampaktigt, konstaterar Nymoen. Vi trillar boll på vår egen planhalva, men när vi kommer över mittlinjen låser det sig. Vi stressar när den avgörande passningen ska slås, säger tränare Nymoen till Jnytt.se

Annelunds IF - IK Gauthiod 3 - 0, Publik: 285
Annelund fortsätter att hänga på i toppen. Efter plumpen mot Kenty lyckades man nu vinna igen och det med hela nio egenfostrade i spelartruppen. Gamle Annelundaren Samuel Holmén bevittnade Annelunds seger på läktarplats. Gauthiod blandar och ger. De ligger tryggt i mitten av tabellen och det ser ut som att de är tillräckligt starka för att hänga kvar i serien.

Norrby IF - Kinna IF 0 - 0, Publik: 418
Kinna kom för att ta en poäng och gjorde även det framför 418 åskådare i Sjuhäradsderbyt. Kinnas defensiv var i princip prickfri och målvakten gjorde två härliga klassräddningar. Norrby var mycket missnöjt med enbart en pinne i derbyt och får nu lämna ifrån sig serieledningen til FKL. Det tackar vi för Norrby :)

FK Linköping - Smedby AIS 4 - 1, Publik: 128
Inför enbart 128 st åskådare lyckades FKL vinna i Östgötaderbyt! Hattrick av Linus "Limpan" Bergström som även blev matchens lirare. Första halvlek var jämn men FKL sprang senare sönder Smedby. Smedby fick 2 spelare utvisade. Smedby hakar ändå på i toppen. Matchen i matchen Mats Haglund - Nichlas Fredriksson, slutade med Hagge vinst!

Vi leder serien, vi leder serien!



Tyvärr inte publikligan



De två sämsta publiksifforna omgång 9 var båda i Linköping! Kenty hade 92. FKL hade 128. Dyster läsning.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Publiksiffrorna de senaste tre matcherna har nog delvis berott på otur. Först långhelg och dåligt väder, sedan VM-kval samma kväll och nu senast VM-kval till och med på exakt samma tid! Vi får nog en publiksiffra på ca 500 snart skulle jag tro.

2009-06-16 @ 13:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0