Pulsen på.....

I ett försök att väcka liv, i denna div.2 serie efter det långa uppehållet, har jag tagit pulsen på de olika lagen i våran härliga serie! Lite frågor om silly season, prestationer och förväntningar. Första laget ut är Dalslänningarna Melleruds IF.

Melleruds IF


1. Har ni några provspelara i truppen?
Nej

2. Några nyförvärv/förluster i truppen?
Jacob Ågren, Sylvia (Mellerudskille som är klar med fotbollsgymnasiet i Norrköping) och Mehdi Haghizadeh, asylsökande från Iran.
På minussidan kan nämnas att assisterande tränare Peter Svensson lockats över till IK Oddevold i höst, vilket naturligtvis är tråkigt med den kapacitet Peter besitter.

3. Sätt betyg på vårsäsongen.
Vi har helt klart underpresterat, delvis beroende på mycket skador.

4. Förväntningarna på höstsäsongen.
Det kan bara bli bättre

5. Bästa spelaren i serien, vem är det?
Har inte sett alla lag, så jag kan inte svara

6. Så till sist vilka vinner och avancerar.
 Norrby (sorry:-)), "Reds Anmärkning: Norrby? Tack då ;)"


Tabellen:




Kommentar

Mellerud ligger på näst sista plats och är ganska så fast förankrande i botten av tabellen. Man har varit direkt usel på hemmaplan, där man endast vunnit en match! Försvaret har varit dåligt, medans anfallet har varit riktigt bra, med Ibrahim Tahini i spetsen som gjort sju mål och ligger trea i skytteligan. Två nyförvärv är klara, Jacob Ågren (Sylvia) och Mehdi Haghizadeh (Irak). Men kan verkligen de rädda Melleruds miserabla säsong, jag tror inte det, men det återstår att se. Redan i nästa omgång spelas en nyckelmatch för MIF. Motståndaren är bottenkollegan Nässjö FF. I senaste mötet vann Mellerud med 3-2 och tog första poängen på hemmaplan. Jag kan nog med all säkerhet säga att det laget som förlorar den här matchen kommer att åka ur div.2 Mellersta Götaland. Pressen är alltdå stor på Mellerud som förra året slutade på en fin tredje plats i serien. Man kan säga att det är vinna eller försvinna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0