Provspelare jag vill se i FKL

Semestern är snart slut och nu börjar allvaret igen. Höstsäsongen närmar sig med stormsteg och innan den startar skall en träningsmatch spelas. Topplaget i div.2 Värmbols FC, ligger tvåa, är våra motståndare. FKL måste förstärka med ett antal spelare och jag har roat mig med att pränta ner en lista på spelare jag vill att FKLs ledning ska ta en titt på.

Jesper Lätt, Ytterback/Mittfältare - Vimmerby
Yttermittfältare, som även kan spela ytterback, har imponerat i Vimmerby. 12 matcher och gjort 9 mål och 2 ass. Jesper är en stark huvudspelare och skulle säkert inte göra bort sig på FKLs lite tunna mittfält.

Richard Thuresson, Anfallare - Vimmerby IF

En riktig målskytt som leverar varje år. Har gjort 15 mål på 12 matcher. Imponerar i formlaget Vimmerby.

Sebastian Svensson, Mittfältare - Vimmerby IF

Högerspringaren Sebastian Svensson har en hög fart och bra bollkontroll. Har hitills spelat fram till 5 mål. En riktig talang, född 1990.

Daniel de Gois, Mittfältare och André Xavier Reis, Anfallare - Gullringens GOIF
Gullringens succébrassar Daniel de Gois och André Xavier Reis har imponerat och skulle absolut inte göra bort sig i div.2. Har provspelat med MAIF som väljer att inte värva.

Damir Zenkovic, Anfallare- BK Derby.

Spelat bra i Derby och det skulle vara värt att titta på denna lirare.

Victor Gustavsson, Anfallare - Grebo
Har imponerat i Grebo där han öst in mål! 19 år gammal  har framtiden för sig.

Mariwan Sulemani, Mittfältare - Motala AIF
Teknisk mittfältare som skulle höja bredden och klassen på vårt tunna mittfält.

Daniel Murad, Mittfältare - Östria/Lambohov

Talangfull mittfältare som jag skulle vilja se testa i FKLs färger.

Johannes Soldahl. Mittfältare och  Dragan Zivic, Back -  BK Kenty

Kentys högerkant har imponerat och skulle förstärka FKL. Skulle dock förstöra en hel del för vår samarbetsklubb Kenty ifall vi värvade två av deras bästa spelare.

David Mckensie - Gottfridsberg
Sägs vara en stor talang. Trist ifall han skulle försvinna från Lkpg.

Tommy Wisell skulle kanske göra ett besök på Sydvallen och titta på eventuella nyförvärv. Där kan han nog göra ett fynd eller två. Wisell var där förra säsongen och tittade på en forward till Öster, Marcio en brasse forward som spelade med FC Norrköping blev utlånad till Värmbol i katrineholm. Han är helt grym, 10 mål på 9 matcher, info jag fick av en spelare i FCN.

Inlåning av någon spelare från Åtvidabergs FF som inte får spela så mycket? Amir Suljic? Daniel Lundqvist?

***

Edward Åhman är ny i FKL enligt den officiella hemsidan. Han är en försvarare som spelat i ÅFF en längre tid, men avbröt spel där för studier i USA. Enligt utsago tillhör Eddie den mer moderna försvarartypen, som inte bara kan spela destruktivt, utan han har också väldigt goda tekniska egenskaper och därigenom offensiva kvalifikationer. Sen skall han besita en härlig inställning också. Han kan säker göra nytta i FKLs någt darriga försvar.

Ännu en nyhet i spelartruppen är Joakim Lindh mittfältare från BK Ljungsbro. Denna spelare vet jag tyärr ingentin om, någon vänlig själ som vill ge mig lite info?

Både Edward och Joakim fick hoppa in i den senaste matchen mot Kinna och det var då vi fick reda på att de anslutit till truppen. Måste ge lite kritik till FKLs officiella hemsida att de inte skrivit något alls om dessa nyförvärv, eller är de bara tillfälliga lösningar? Information tack :).

En trevligt nyhet är att Knutur Gudjonssen snart är tillbaka. Han blir en trevlig anfallsförstärkning och får ses lite som ett nyförvärv.

***

Träningsmatch mot Värmbol den 17e Juli. Får vi se provspelare då?

Kommentarer
Postat av: Macke

Eddie Åhman skrev på för LFF förra året och spelade några matcher då. Antar att han är hemma över sommaren och väljer att spela lite. Jocke spelar i Ljungsbro och det känns som han hjälpte till att fylla ut truppen pga skador och avstängningar i senaste matchen. Väldig fart i den killen.

2009-07-14 @ 22:58:55
Postat av: PC

Rykten säger att Knutte stod ut extra mycket på fotbollstennisen igår på förmiddagsträningen. Skönt o se en målskytt tillbaka!

2009-07-18 @ 08:32:23
Postat av: three points

Enligt corren blir det väl inga nyförvärv nu.Konstigt att man får läsa de senaste nyheterna i tidningen först och inte på egna hemsidan! Sköts mycket bättre i exempelvis LHC. Håller med "Bloggaren" 100% i kritiken av klubbens hemsida.

2009-07-18 @ 13:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0