Fokus på allianslagen! Först ut är BK Ljungsbro



Mailade BK Ljungsbros tränare Mats Lindvall lite frågor angående vårsäsongen och framtida höstsäsongen. Här är intervjun.

Ni ligger på nedflyttningsplats i serien vad var målsättsningen inför säsongen? Sätt betyg på säsongen.

Målsättningen innan säsongen var övre halvan och med tanke på vår nuvarande placering är inte säsongen godkänd hittills. Vi ser fram mot hösten och nya segrar så fixar vi det här

Hur ser truppen ut inför höstsäsongen? Vilka har imponerat?


Truppen är oförändrad inför hösten och det ser hoppfullt ut med tanke på att vi gjorde en ganska stark avslutning på vårsäsongen. Vi har inte varit chanslösa i någon match men det flytet vi hade förra året då vi vände många matcher sista 10 minuterna det flytet har vi inte haft i år, tvärtom. Vi får inget gratis och måste jobba väldigt hårt för varje poäng.

Många unga spelare har fått ta ett större ansvar i år och de har gjort det riktigt bra, framförallt Joakim Lindh och Oscar Jacobsson har visat framfötterna även Andreas Gavatin och Sebastian Gryvik har visat att de hör hemma i div.4.

Bästa och värsta minnet under vårsäsongen?

Vårens höjdpunkter är givetvis segrarna och de sämsta minnena är de matcher som vi tappar poäng i slutminuterna (MAIK,Derby) och även Boren borta där vi får ett regelrätt vinstmål bortdömt med 2 minuter kvar.

Hur har inlånade Robin Mattsson och Kalle Arvidsson spelat?

Robin Mattsson är en stor och stark spelare som tyvärr ofta har storleken emot sig, han får många frisparkar emot sig pga att han är starkare. 4 mål har det blivit hittills och det blir säkert fler. Även Kalle Arvidsson från FKL har spelat hos oss, 2 matcher har det blivit och han har varit riktigt duktig.

Tack Mats för att du tog dig tid. Lycka till i höst och se till att klara nytt kontrakt!


Tabellen:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0