Spelarna det ryktas om



Michel Aldemir 29, forward, Syrianska FC

Är väl den spelaren det snackats mest om, speciellt på Mildeaus fotbollsblogg. Det var även Mildeaus som släppte ryktet om Aldemir. Många vill inte se Aldemir i FKL utan tycker han är en gammal avdankad spelare, en del tycker tvärtom.
Jag tycker enbart det vore positivt om FKL skulle kunna knyta till sig en spelare med sådan kaliber.

OK, han spelade 16 matcher  i norrettan ifjol och satte inte dit en enda balja , men FKL spelar i div.2, lite skillnad mot ettan. I Aldemit får vi en snabb spelare med ledaregenskaper. Dock så är det inte säkert att han kommer skriva på för FKL, Syrianska vill gärna se Aldemir spela i superettan nästa år se länk .

Mats Haglund 32, forward Åtvidabergs FF

Den gamle målspottaren är på väg till FKL. Är dock skadad just nu och rehabtränar för fullt men väntas kunna vara tillbaka på fotbollsplanen lagom till seriepremiären i april. Den gamle BK Häcken spelaren har redan nobbat Eskilstuna City och det tyder på att han kommer att signa ett två årskontrakt med FKL. Men vi har fått konkurrens, enligt Mildeaus blogg så är även "Nya" Åtvidaberg Södra på jakt efter Haglunds signatur.

Robin Bornehav 18, back Åtvidabergs FF

Är enligt IFK Norrköpings silly season sida klar för en Linköpingsklubb. En ung och utvecklingsbar spelare med stor potiential torde väl vara ett namn för FKL? Jag tror redan han är klar!

Ja dessa är de rykten jag har letat fram, fler har jag ingen vetskap om. Är det någon som har hört en fågel viska något i någons öra om någon spelare :) SKRIV!

**********

Idag torsdag kommer det alltså hållas en presskonferens i stadshuset där vi kommer få det officiella meddelandet om att Tomas Westerberg och Per Rondahl kommer att presenteras som nytt tränarpar för FK Linköping.

Jag återkommer med mer info, håll utkik under dagen!


Kommentarer
Postat av: Startelva

Startelvan: Gabriel Bulut - Jonas Rydwik,Robert Samo,Henrik Johansson,Tobias Jacobsson - Daniel Murad,Pajen,Jönsson,Haglund - Aldemir, Tuncay. Bänk: G. Claesson, Henrik Johansson, Knutte

2009-01-22 @ 11:36:37
Postat av: Startelva

Startelvan: Gabriel Bulut - Jonas Rydwik,Robert Samo,Henrik Johansson,Tobias Jacobsson - Daniel Murad,Pajen,Jönsson,Haglund - Aldemir, Tuncay. Bänk: G. Claesson, Henrik Johansson, Knutte

2009-01-22 @ 11:37:57
Postat av: FK Stars

Helin..-Jonas Rydwik-Rosander-Henke Johansson-Tobias Jacobsson-Asad Eliassi-Pajen-Jönsson-Gustav Claesson-Aldemir-Haglund

2009-01-23 @ 01:56:59
Postat av: Linköping FF

Gabriel Bulut- Jonas Rydwik-Robert Samo-Henrik Johansson-Tobias Jacobsson-Gustav Claesson-Marre Suleiman-Martin Jönsson-Asad Eliassi-Patrik Karlsson-Fassil Carlsson

2009-01-23 @ 18:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0