Våra motståndare Tenhults IF påväg att förstärka

De är på jakt efter Kemajl Avdiu och Michell Kamhie. Den sistnämnda var med och spelade upp FC Trollhättan till Superettan.  Båda två nyligen hemkomna efter provspel med den norksa klubben Raufoss.

Lyckas Tenhult med dessa två värvningen blir de nog att räkna med i serien, de har ju redan som sagt värvat en del nya namn ifrån Jönköping-södra i Superettan.

Blir nog kanske dags för mig att tippa om Div.2 Mellersta Götaland, hehe...

********

Nu väntar vi bara på FK Linköpings första nyförvärv, och framförallt på att man lyckas skriva kontrakt med LFF spelarna.


GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ VILKET NYFÖRVÄRV , DET SURRATS OM, NI HELST VI SE I FKL!

Kommentarer
Postat av: johanna

Även om de 2 nämnda står på Tenhults önskelista och båda tränar/har tränat med föreningen, så har Tenhult siktet inställt på fler spelare, framförallt lite yngre. Ytterligare 2 spelare från J-Södra och 1 från Huskvara FF är aktuella. Du har tippat dem på 8:s plats. Skulle tro att Tenhult har högre ambitioner än så. Tror s

att Norrby IF komer att vara ganska överlägsna i serien. De har ett bra material från ettan och har värvat starkt.

2009-02-15 @ 14:02:38
Postat av: Bloggaren

Ja Johanna Tenhult verkar ha något stort på gång. De blir nog riktigt farliga i serien. Den där tabellen jag har tippat får man ta med en rejäl nypa salt. Jag har inte så stor kunskap om div.2 fotboll, men börjar få mer och mer kunskap med tiden. Jag ska göra en "bättre" tabell tippning senare när alla värvat klart och träningsmatcherna är spelade.. Norrby, ja de blir giftiga

2009-02-15 @ 16:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0