Seriekollen..

Våra bröder i söder, Åtivdabergs FF, slog våra seriekonkurrenter ,Smedby, med 3-0. Smedby hade stora problem att rubba Åtvids stabila försvar...

Även våra konkurrenter Norrby IF, som spelade i Div.1 Södra förra året föll med 2-1 i deras, för året, första träningsmatch mot Falkenbergs FF som till vardags är ett stabilt mittenlag i Superettan.
Enligt uppgift dominerade Falkenberg matchen och enligt FFF hemsida kunde segern varit betydligt mycket större.

Norrbys giftige anfallare Rodrigo Galeano Zarza imponerade och satte deras mål.

**********

Jag kommer att  skriva om alla de träningsmatcher våra motståndare i serien kommer att spela. Jag sla försöka att hitta alla matcher. Allt för att höja tempen till premiären..  Kanske kan göra en Träningsmatch tabell om så önskas?

LFF/FKL lirar ju som bekant sin första träningsmatch på Alla Hjärtans Dag, japp den 14/2 mot Sleipner. Sleipner som idag gjorde klart med den gamle snoken Thomas Magnusson. Viktig värvningen för Sleipner.

Nässjö FF
som jag har räknat till bottenlag, friskt vågat, kommer kanske att göra klart med en meriterad norrman, som lirat som proffs i 18. Han har bland annat spelat i Start, Hønefoss, Strømgodset och Vålerenga i Norge. Dessutom har han varit i både Grekland och Danmark och även där spelat på högsta nivå. Spännande! Rune Hagen är hans namn

**********
Myresjö IF har ju som bekant gjort klart med en hyfsad spelare ;).. Det handlar om Marcus Nobell, Östers IF. Han har meriter från både AS och SE.. Han kommer nog bli en mycket duglig div 2. lirare. Dock har Myresjö tappat 5 tongivande spelare från förra året , enligt uppgift. LFF har tappat 1, hittils iaf.

**********

Tenhults IF har gjort klart med Emil Backlund, tidigare Jönköping Södra.


Kommentarer
Postat av: Jolle

Värva Kerar Hamed (Kenty) & Asad Eliassi (Kurdiska FF)

2009-02-10 @ 15:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0