Nytt info om framtida arenan i Linköping

Saxat från linkopingsvisioner.blogspot.se. En mycket bra blogg om Linköpings visioner. Rekomenderas till de som är intresserade av framtidens Linköping!

"Idag kan man i Linköpings tidning läsa att friidrottsarenan vid Campushallen i Valla antagligen kommer att byggas av en privat byggherre. Sedan ska kommunen skriva ett långtidskontrakt på arenan. Jag tycker att det verkar som en mycket bra lösning. Kommuen slipper "ligga ute" med dessa pengar. Just i detta fall har ju finansiering varit det stora frågetecknet då fotbollsarenan också ska finansieras med expoateringspengarna från bygget på Folkungavallen. Nu kan man hålla en hög standard på fotbollsarenan i Kallerstad, samt kanske ändå hålla nere tomtpriserna på Folkungavallen, något som då kan ge lägre bostadskostnader. "



Bra, då kanske vi kan hoppas på en fotbollsarena med lite bättre standard. För alla vill väll ha en snygg arena. För som bekant skall ju FK Linköping mot Superettan om några år. Och då behövs ju en fin arena om man skall hänga med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0