Kartläggning av motståndare

Tänkte köra som (första?) och (enda?) blogg, en kartläggning av våra motståndare i div.2 inför årets säsong. Det kommer bli svårt javisst, men kul...

Skulle det vara intressant att läsa om?


Kommentarer
Postat av: Kongo

Självklart skulle det vara intressant. Vi i Västergötland vet inte mycket om er i Östergötland o vise versa.



Forza IKG

2009-02-26 @ 21:42:40
Postat av: Johanna

Utmärkt idé. Du verkar seriös. Jag både tror och hoppas att ditt sökande efter kunskap om lagen kommer att sträcka sig utöver lite chat på hemsidor och några stappliga träningsmatcher. Skall även bli roligt att följa hopkoket av lag i Linköping. Här i Jönköping pågår den ständiga diskussion om sammanslagning mellan J-Södra och Husqvarna. Hoppas ni lyckas med ersatsning, dock inte på bekostnad av Tenhult. Det skulle ge ny näring till diskussionerna om sammanslagning här. En liten personlig reflektion till sist. Är det inte i senaste laget att sjösätta det nu. Kvalitetsspelarna är sedan länge slut och nu får ni bara hoppas på lite "left overs" från div 1 i bästa fall, SE om ni har tur. Jag skulle ha väntat och tagit en riktig rivstart i oktober i stället.

2009-02-26 @ 23:17:20
Postat av: Gillar ej grönsaker

grymt intressant!

2009-02-27 @ 00:53:07
Postat av: Lennert

Imponerande blogg, fortsätt så och jag är övertygad om att bloggens besökare kommer att både bli fler och att läsarna blir mycket nöjda att läsa vad du skriver om fotbollen i Linköping och dess kopplingar till andra föreningar och städer, kanonbra.

2009-02-27 @ 10:17:59
Postat av: MB

Tycker också att det skulle vara väldigt intressant med kartläggning av de övriga lagen. Eftersom vi möter dessa lag för första gången har man ju egentligen ingen koll på dem alls.

2009-02-27 @ 10:54:20
Postat av: Bloggaren

Kul att många verkar vara intresserade! Det kommer bli mycket svårt att kartlägga eftersom inte jag heller har så stor koll, men jag sla göra så gott jag kan. Och hoppas resultatet blir bra :).. Men kul att så många verkar tycka det är intressant! Kartläggningen kommer att börja på måndag. Och vilket lag som blir kartlagt först, är hemligt ;)...

2009-02-28 @ 11:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0