Omgång 17

En spännande omgång väntar oss som följer div.2 mellersta götaland. För ovanlighetens skull så spelas faktiskt alla matcher på samma dag, alltså nu på lördag den 29e Augusti.

2009-08-29 14:00   KB Karlskoga FF - FK Linköping  Nobelstadion
Toppmatch! Riktig rysarmatch för oss FKL fans. Minns mötet på Folkungavallen då Pajen räddade 3 poäng. KB är något av hösten lag och skuggar seriesuveränerna Norrby och Linköping. Vinst här för KB och man blandar sig in i toppstriden. Otroligt viktig match för FKL som bara måste vinna för att inte eventuellt tappa mark mot Norrby! Rysarmatch!

2009-08-29 14:00  Annelunds IF - Smedby AIS  Mörlanda Sportcenter
Smedby med nye Mohammad Tadayon har imponerat de senaste matcherna. Gamle LFFaren har varit en riktig injektion till anfallspelet. Nu möter de Annelund på bortaplan, som också imponerat på mig denna säsong. Tuff match som kan sluta hur som helst.

2009-08-29 15:00  Tenhults IF - Nässjö FF  Kabevallen
Bottenlaget Nässjö slog ett svagt Kenty i förra omgången. Smålandsderby där Tenhult bara måste vinna för att hänga på topplagen. Nässjö har fått ny energi iochmed vinsten. Men väger nog alldeles för lätt här.

2009-08-29 15:00  Norrby IF - Melleruds IF  Borås Arena
Mellerud går inte mot någon lysande säsong och riskerar att åka ur. Man ligger tre poäng efter Kenty på kvalplats. Norrby, som åkte på en smäll på Folkungavallen, kan inte se något annat än en hemmavinst här. Måtte Tahini i Mellerud stänka in några mål, hehe.

2009-08-29 15:00  IK Gauthiod - Myresjö IF  Lunnevi IP, Grästorp
Viktig match i bottenstriden. Båda lagen skuggar varandra, en sexpoängs match! Blir det kryss måntro :).

2009-08-29 15:00  BK Kenty - Kinna IF  Fredriksbergs IP
Mycket viktig match för Kenty som inte alls visar någon form för tillfället. Förlust senast mot bottenlaget Nässjö och nu ser det inte ljust ut. Men, jag tror att Kenty tar en trepoängare här mot Kinna! Heja Kenty!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0