FK Linköping vs Norrby IF, Vilka tar steget upp?

Norrby IF 33 poäng och 19+-

FK Linköping 33 poäng och 15+-

Vilket lag tar steget till div.1?

Kör en genomgång för vilka matcher som återstår för respektive lag! Vilken höst vi har att vänta oss! Jag förutspår serieavslutningen!

FK Linköping

08-29  KB Karlskoga FF   -   FK Linköping    
09-5   FK Linköping  -  IK Gauthiod  
09-12 BK Kenty  -  FK Linköping  
09-19 FK Linköping  -  Tenhults IF
09-26 Annelunds IF  -  FK Linköping 
10-3  FK Linköping  -  Nässjö FF   

Norrby IF

08-29 Norrby IF  - Melleruds IF  
09-05 Smedby AIS - Norrby IF
09-12 KB Karlskoga - Norrby IF 
09-19 Norrby IF  - IK Gauthiod  
09-26 BK Kenty - Norrby IF 
10-03 Norrby IF  - Tenhults IF

Omgång 17

Norrby IF  - Melleruds IF
KB Karlskoga FF   -   FK Linköping  

Tuff match för FKL mot formstarka KB. Norrby å sin sida har en ganska överkomlig motståndare i MIF, men man ska aldrig räkna ut något lag. Men fördel Norrby denna omgång.

Omgång 18

Smedby AIS - Norrby IF
FK Linköping  -  IK Gauthiod 

Ombytta roller. Norrby åker till Norrköping och möter starka Smedby som verkligen kommit igång i offensiven. FKL möter bottenlaget Gauthiod som kämpar för nytt kontrakt, ingen lätt match det. Men hemma på Folkungvallen är FKL starka och vinner.

Omgång 19

BK Kenty  -  FK Linköping 
KB Karlskoga - Norrby IF

Derby och publikfest? på Fredriksberg när Kenty tar emot FKL. Inget snack 3 poäng till FKL! Norrby åker till Värmland och möter KB. Beroende på hur matchen mot FKL gick för KB så kan förutsättningarna vara olika. Vann KB mot FKL har de mer att spela för än om de förlorade.

Omgång 20

FK Linköping  -  Tenhults IF
Norrby IF  - IK Gauthiod
 

Tuff match för FKL, Tenhult gästar Folkungavallen. Tenhult som kan vara avsågade från toppstriden kanske inte har så mycket att spela för, men vill säkerligen avsluta säsongen på ett snyggt sätt. Tuff match! Norrby har Gauthiod som gäster som kämpar mot att bli nedflyttade.

Omgång 21

Annelunds IF  -  FK Linköping
BK Kenty - Norrby IF

Mycket tuff match mot Annelund för FKL. Jag är imponerad av Annelund såhär långt och i mötet på Folkungavallen imponerade de på mig. Men FKL har verkligen förstärkt sin defensiv och sådana luckor defensivt som det blev i vårmötet finns inte längre. Det blir vinst. Norrby möter vår alliansklubb Kenty och då måste vi FKL supportar stötta Kenty!

Omgång 22

Norrby IF  - Tenhults IF
FK Linköping  -  Nässjö FF

En mycket tuff avslutningsmatch för Norrby om man jämför med FKL. Vinst mot Nässjö ska det bara bli. Norrby - Tenhult är dock osäkrare.


Vad kan vi då få ut av det här? Jo, jag tycker att FKL har snäppet bättre avslutningsschema än Norrby. Men visst, beroende på resultaten i matcherna under tidens gång så kan ju förutsättningarna ändras! Kan det bli mer spännande i höst? Nja, jag tror inte det. Och skulle vi inte ta klivet upp iår så är inte det jordens undergång. Men visst skulle det vara surt om vi inte gjorde det nu när chansen är så stor?

FORZA FKL!


Kommentarer
Postat av: Mange

Var har du tagit vägen bloggarn?

2009-10-08 @ 22:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0