Allianskollen!

Div.3 Nordöstra Götaland - IK Östria/Lambohov

IK Tord - Östria/Lambohov - 0-1
Imponerande vinst mot småländska topplaget IK Tord efter en riktig krigarinsats i småland. Östria låg lågt i förssvarspelet och satsade på snabba omställningar vilket gav utdelning. Målet gjordes av Faris Radetinac och nu ligger Östria precis under topplagen igen. I nästa match möter man bottenlaget Syrianska KF. Vinst där så kan det bli en rolig höst!

Nästa match: 29/8 - Östria/Lambohov -Syrianska KF




Div.4 Östergötland Västra serien - BK Ljungsbro

IFK Motala - Ljungsbro - 2-4
Härlig vinst för Ljungsbro och tre viktiga poäng i bottenstriden. Ljungsbro gled över sträcket med en poäng och under ligger Hjulsbro. Nu är varje match en final och det kommer att krävas mycket av Ljungsbro för att klara kontraktet, men jag tror de klarar det. Målskyttar: Jimmie Zetterdahl 2, Knutur Gudjohnsen (Inlånad av FKL som efter ett långt skadeuppehåll fick göra mål), Alexander Sturehed.


Nästa match: 25/8, Ikväll på Cloettavallen!  Ljungsbro - Malmslätt






Div.5 Östergötland mellersta serien - FC Syrianska

Wreta Kloster - FC Syrianska - 3-0 WO
Förlust efter WO? Kan detta stämma? Tung förlust isåfall! Hoppas att det finns folk att tillgå i matchen mot topplaget Åtvidbergs Södra.

Nästa mach: FC Syrianska - Åtvidabergs Södra






Kommentarer
Postat av: Osportsligt

Wretas osportliga uppträdande är HORRIBELT!

Syrianska bönade och bad o erbjöd sig vilken annan dag eller tid som hellst pga att man killar i laget hade bröllop jobb osv på annat håll. Skandal av en seriekollega o osportsligare uppträdande att ta till sig 3p finns inte.....!

2009-08-26 @ 09:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0