Truppen mot Syrianska!

Magnus Helin, OskarL,Jonas A,Martin E, Badou,Mattias E, Micken N,GustavC, OskarP,Pajen, Simon Y,Jösse,Linus, Hagge,Robin M.


Tobbe (sjuk), Mackan (tenta), Naris o Kalle M ( rehab)..'

Noterbart att Jonas Anger är mittback! Långe gänglige Anger passar nog bra där! Vi får se!

Inför matchen... saxat från syrianska.com


På tisdagskvällen spelar Syrianska IF sin sista försäsongsmatch innan seriespelet i Division 1 Norra drar igång om en vecka. I genrepet ställs man emot den nybildade fotbollsalliansen från Östergötland - FK Linköping. Syrianska är nyligen hemkomna från den varma träningsveckan i Turkiet där de sista detaljerna inför seriestarten ska ha finslipats. Lagsammanhållningen är på topp och det återstår att se hur laget står sig så här en vecka inför den historiska seriepremiären i ettan.

I solskenet i turkiska Side har Syrianska IF spenderat den senaste veckan där dubbla träningspass har blandats med taktiksnack och teambuilding-övningar. Laget hann även med en träningsmatch där Skedsmo FK stod för motståndet, ett lag som till vardags håller till i den norska tredjedivisionen vilket ska motsvara den svenska division ett-serien. Syrianska hamnade i ett tidigt underläge men lyckades kvittera innan halvtid och den andra halvleken var de rödgula dominanta och gjorde fem raka mål:
- Totalt sett en riktigt bra match från vår sida. I andra halvlek var det klasskillnad, kommenterade huvudtränaren Edmond Lutaj då.

Glädjande är också att efter en försäsong som kantats av flertalet skador i truppen så finns nu samtliga spelare tillgängliga för spel. Positivt även att Sebastian Sallanto, som anslöt till laget för dryga två veckor sedan, redan har börjat producera och har hunnit med två pigga inhopp i mötena med IF Sylvia och nu senast norska Skedsmo FK. Mot de sistnämnda blev Sallanto även tvåmålsskytt tillsammans med försvararen Suleyman Aslan. De övriga målskyttarna i 6-1-vinsten var anfallsduon Mattias Mete och Menhal Muqdisi som gjorde var sitt.

Tisdagens motståndare i östgötska FK Linköping har en händelserik försäsong bakom sig. Fotbollsalliansen bildades efter en sammanslagning av seniorverksamheterna i toppklubbarna i Linköping med syfte att till säsongen 2016 ha skapat ett elitlag i staden. Laget har inför den här säsongen övertagit ekonomiskt hårt drabbade Linköpings FF's plats i division två-spelet. Man har som sagt en händelserik försäsong bakom sig men man har nu så smått kommit igång med förberedelserna inför seriestarten i tvåan. Trots ett långsiktigt tänkande så hoppas alliansklubben kunna utmana i tabelltoppen likt Linköpings FF gjorde ifjol. En andraplats i tabellen efter seriesegrande IK Sleipner blev resultatet efter en säsong som får anses vara godkänd.


SYRIANSKA IF - FK LINKÖPING   

Matchdag:

tisdag 14:e april

Avspark:

19:30

Arena:

Swedbank Park

Domare:

Mikael Andersson, Fagersta

Senaste möte:

- Inga tidigare möten -



Genrep inför den historiska seriepremiären i Division 1 Norra är vad som väntar för Syrianska IF hemma på Swedbank Park under tisdagskvällen. Med exakt en vecka kvar till säsongstarten på Karlslund Arena i Örebro gäller det nu att man visar vad man går för. Kapacitetn finns i laget - en kapacitet som man inte fått ut till fullo i årets försäsongsmatchande. Förhoppningsvis får laget som tidigare starkt stöd från läktarplats och som vanligt så bjuder Syrianska IF på entrén under försäsongen! Varmt välkomna till Swedbank Park! 

Kommentarer
Postat av: johanna

Till bloggaren. En härlig artikel om Tenhults IF självförtroende, läs www.jnytt.se



Läste lite att Nässjö FF kraxade om att deras plan inte var spelbar. Det är nog inte där skon klämmer. Dem kommer nog göra allt för att flytta matchen eftersom deras 1:e målvakt är avstängd 2 veckor med start på fredag. Den killen är de beroende av, han är riktigt bra.



Dags att oddsa på FKL.





2009-04-14 @ 21:42:44
Postat av: Daniel

FKL vann tydligen. Det var som attan. Starkt, minst sagt. Såg på Syrianska IF:s svenskafans nån som tippade 5-1, så antingen gjorde SIF en riktig plattmatch eller så var det FKL som var riktigt bra.

2009-04-14 @ 22:17:46
URL: http://www.sictransit.se
Postat av: Macke

Matchen slutade 1-2!



http://www.corren.se/archive/2009/4/14/79myka0tafiamv.xml



2009-04-14 @ 22:38:13
Postat av: Magnus

Bra där FK Linköping!,ta arbetskollegor,vänner,släkt och familj och ta er ned till Nässjö nu på söndag.FK Linköping kommer att behöva allt stöd de kan få i sin första seriematch någonsin!ALLA TILL NÄSSJÖ,FORZA FKL!

2009-04-15 @ 03:07:16
Postat av: Hmm

Ojojoj vilken överraskning! Det ger en bra injektion till självförtroendet inför premiären i helgen!! Syrianska ska i "normal" fall spelat ut FKL. Noterat att det var Linköpingssonen Michel Aldemir som nätade för hemmalaget Syrianska dessutom... Får vi se honom i FKL i höst då han kontrakt går ut??

2009-04-15 @ 08:54:35
Postat av: Bloggaren

Ja, även jag såg att någon tippade 5-1 till Syrianska, hehe

2009-04-15 @ 09:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0