Souvenirer

Så här skriver FK Linköping på sin hemsida!'

"Vi ska försöka lösa så det finns en halsduk och en matchtröja att köpa som souvenirer inför säsongen eller senast i månadsskiftet april-maj, matchtröjan blir likadan som matchstället (orange) fast utan siffror på ryggen.

Halsduken håller vi på att designa upp tillsammans med Ariom reklambyrå, återkommer med hur den kommer att se ut under nästkommande vecka. Inför hösten eller till kommande säsong så avser vi att kunna erbjuda ett bredare utbud av produkter."

Låter bra det matchtröja och halsduk är ju egentligen det som är det viktigaste nu i början.

Ariom Reklambyrå vet vad de pysslar med och de har många kunder här i Linköping. Kika in på deras hemsida här

Kan passa på att fråga hur många som skulle vara sugna att bli medlemmar i FKL Vänner supporter klubb?

Kommentarer
Postat av: Supersonic

Ariom är ju från Linköping, så att de har många kunder här är väl inte så konstigt. Däremot verkar de vara riktigt bra i det de gör, så förhoppningsvis så kan vi se en riktigt trevlig halsduk. En favorithalsduk för mig är den som Skellefteå AIK har, som också är svart/vit/gul. Se här: 644115t3fril6z8.jpg" rel="nofollow">http://websystem.gismo.se/gismo/webshopbilder/org/203/39644115t3fril6z8.jpg

Den är framförallt snygg eftersom den har en svart bas och vit text. Det gula blir lite grädde på moset. Helt klart att det måste vara minst tre färger för att den ska kännas lite "lyxigare".



Det finns två vägar för FKL att gå. Antingen satsar man på ett lite mer exklusivt uttryck eller så kör man på en billigare och blekare sådant. Då syftar jag på allt från design på medlemskort och matchtröjor till hemsida och matcharrangemang. På kort sikt så kanske det blir bättre att köra billigt, men på långre sikt så tror jag att det lönar sig att utstråla kvalitet. Framförallt med tanke på att man måste ge denna satsning en trovärdighet för potentiella fans och sponsorer.



Exempelvis kan man låta Ariom, som verkar vara en samarbetspartner, att designa hela varumärket och klubben, genom en hemsida, supporterprodukter, etc. Gå från början ut med en seriös huvudleverantör, exempelvis Nike, och kör på detta rakt av genom organisationen. Sätt upp Nike-skyltar över hela arenan om det är så. Allt detta ger ett kvalitetsintryck, som klubben måste skapa om satsningen ska få ordenligt med sponsorer.



Det kostar lite att tjäna mycket.

2009-04-06 @ 17:04:39
Postat av: Supersonic

644115t3fril6z8.jpg" rel="nofollow">http://websystem.gismo.se/gismo/webshopbilder/org/203/39644115t3fril6z8.jpg Där har ni en bättre länk, kanske.



Jag kommer att köpa mig en färdbiljett familj om vi flyttar tillbaka till Linköping i sommar. Det är inte riktigt klart än. Är medlemskapet i FKLV samma sak som att ha färdbiljetten, eller kommer det kosta/vara en ytterligare sak?

2009-04-06 @ 17:12:15
Postat av: Bloggaren

Hej! Bra kommentar och ag håller med dig. Man skall satsa på det lite dyrare spåret och utstråla kavlité det tjänar man på!



Ja, vad jag har förstått det så är fördbiljetten samma sak som medlemskapet. du blir då medlem och får gå "gratis" på alla hemmamatcher!

2009-04-06 @ 22:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0