Omgång 1. Divison 2 Mellersta Götland!

Nässjö FF - FK Linköping 0-5
Hela 5-0 blev det i seriepremiären! Med sina nya oranga matchställ krossade FKL sina motståndare från Nässjö.


FKL:s premiärelva:

Magnus Helin-Oskar Lagerberg, Martin Ekström, Jonas Anger, Marcus Johansson-Gustav Claesson, Simon Ytterbom, Fredrik Nilsson, Tobias Jacobsson-Martin Jönsson, Linus Bergström.

Enligt uppgift dominerade FKL spelet totalt mot bottentippade NFF.  Mats Haglund gjorde en strålande match. Han hade bara spelat en enda minut innan han satte 0-4 målet! Den killen kommer att bli viktig iår Noterbart är att Anger spelade mittback igen, det låter spännande!

En vinst i premiären är otroligt viktigt! Nu tar vi även en tre poängare mot Annelunds IF på Folkungavallen!

IK Gauthiod - Smedby AIS 1-2
Förlust för Grästorpsgrabbarna mot Norrköpingslaget Smedby! Spelet var jämnt men det var Smedby som drog det längsta strået inför imponerande 375 åskådare i lilla Grästorp! Gamle storspelaren Niclas Fredriksson är tillbaka i Smedby och nätade 1-0 målet.

Tenhults IF - Norrby IF 6-4
Tennissiffror när Tenhult slog toppkollegan Norrby IF. Norrby ledde med hela 4-2 i den 48e minuten men i och med Aram Ibrahims mål för Tenhult i den 51 minuten, så rasade Norrby ihop. 4 mål på 21 minuter sänkte Norrby, jag minns fortfarande Norrbys 8-6 vinst mot Elfsborgs U nu på försäsongen. Vill man se många mål ska man garanterat titta på Norrbys matcher.
Patric Snygg var bäst i Norrby, men utgick tyvärr skadad och var en bringande faktor till att Norrbys spel rasade ihop. Dock ska man inte ta ifrån Tenhults fantastiska upphämtning. Vilken match! Synd att man inte kunde närvara!

Annelunds IF - Melleruds IF 4-1
Hårt jobb låg bakom Annelunds 4-1 seger över Dalslänningarna. Annelunds som fick kvala sig kvar i 2an förra året har fått en kanonstart på serien mot ett svagt Mellerud. Vi FK Linköping möter Annelund i nästa omgång och då kommer det att bli tuffare för laget ifrån Sjuhärad!

Kinna IF - Myresjö IF 2-1
Kinna fortsätter att imponera och lyckades slå topptippade Myresjö med 2-1 i seriepremiären. Den spelande tränare i Kinna, Tommy Olausson, gjorde två målgivande passningar innan han bytte ut sig själv!


BK Kenty - KB Karlskoga FF 2-2
Kenty krigade till sig oavgjort inför en dålig publiksiffra på Fredriksbergs IP. Enbart 108 personer hade tagit sig dit. Ett fall framåt för Kenty som sett väldigt svaga ut på försäsongen. KB Karlskoga som däremot sett mycket starka ut i de sista matcher inför seriepremiären. Jag tror Kenty skall vara nöjda med en poäng!

****

Illa, mycket illa att inte svenska fotbollsförbundet ändrat Linköpings FF till FK Linköping! Pinsamt fotbollsförbundet!

Vi leder serien! Jippi!

Länk till tabellen här


Kommentarer
Postat av: Falcon

Underbart bra jobbat grabbar!,skönt och viktigt med vinst i premiären.Kändes som vi ägde matchen totalt och Nässjö var tafattiga framåt och hade stora luckor bakåt.

2009-04-19 @ 20:44:56
Postat av: Macke

http://www.corren.se/archive/2009/4/19/20p8kx3oktrxov8.xml



Hoppas de får bra betalt av LKF för det där förstår matchstället helt...

2009-04-19 @ 20:51:14
Postat av: Bloggaren

En summa på miljonbeloppet kanske :P

2009-04-19 @ 20:59:20
Postat av: Robin

Betyder detta att vi kommer ha den svarta dräkten som hemmatröja? Eller är det helt enkelt så att man bara har beställt en färg än så länge?



Jag gillar den svarta dräkten mer, men förstår att det orangea kanske är mer karaktäristiskt

2009-04-19 @ 22:55:54
URL: http://linkopingsvisioner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0