Lagen svarar

För att höja temperaturen ytterligare så kommer lagen i serien svara på några frågor!

Nu är vårt köra FK Linköping på tur i mitt... Lagen svarar!

1.       Berätta lite om laget och era förutsättningar? Vad är målsättningen inför säsongen?


Försäsongen har varit lite rörig då det rått en viss osäkerhet om hur det skulle bli med FKL innan Linköpings FF:s  årsmöte 26/3-09. En  förutsättning var ju att LFF sa ja till förslaget för att det överhuvudtaget skulle bli något FKL.  Spelarna har dock jobbat på bra trots osäkerheten och vi har sett en positiv utveckling på fler av de unga spelarna.  Omsättningen i spelartruppen har varit ganska omfattande vilket med stor sannolikhet gör att startsträckan blir lite längre i år än vad som normalt vore fallet. Vår förhoppning är dock att vara med på den övre halvan av serien och om alla bitar faller på plats bland de tre bästa .


2.       Fått och gått i spelartruppen? Har ni tappat någon viktig kugge i laget?


Nya: Mats Haglund ( ÅFF ), Martin Ekström ( lån ÅFF ), Linus Bergström ( BK Kenty ), Simon Ytterbom ( Valbo ), Oskar Pettersson ( Sonstorp ), Jonas Anger ( Innerstan ), Robin Mattsson ( Fårösund ), Kalle Mårtensson ( Ulvåker ).

Försvunnit: Henrik Johansson ( klubb okänd ), Josef Haddad ( Motala AIF ), Bekim Fazlija ( klubb okänd ),Gustav Wiklund ( Linköpings FK ? ), Aso Khawari ( BK Derby ), Gordan Ilic ( Borensberg )


3.       Någon spelare som imponerat på försäsongen?


Det har varit mycket upp och ner i träningsmatchandet och vi har inte haft någon kontinuitet i laguppställningarna på grund av olika anledningar  vilket gör det svårt att svara på frågan.

4.       Finns det någon spelare som sticker ut bland lagen i serien?


För dåligt insatt i övriga trupper för att kunna uttala mig

5.       Vilket/vilka lag tror ni blir topplag i årets serie?

Norrby och Tenhult.


Tack: 


Per Rondahl


Kommentarer
Postat av: Macke

Tidigare var målsättningen serieseger, men nu lät det annorlunda.



"Vår förhoppning är dock att vara med på den övre halvan av serien och om alla bitar faller på plats bland de tre bästa"



Man har väl insett att truppen inte blev av den kvalitet som man hoppats på! Personligen tycker jag målsättningen tyder på övertro kring truppens kvalitet. Givetvis hoppas jag att jag har fel...!

2009-04-02 @ 21:37:20
Postat av: Kristoffer

Vad menar du med ditt inlägg Macke?



Förra året var Sleipner i en klass för sig, och därefter var LFF med i toppen och vann flera matcher trots bedrövligt spel. I år är det samma stabil målvakt, i princip samma backlinje (förutom Henke men han är ingen Vidic), samma mittfält (förtuom Bekim men där det kommit in några andra) och anfallet är helt utbytt Haglund/Limpan är, utan att ha sett någon tränings match, inte mycket sämre än Haddad/Tunnis. Målsättningen om "övre halvan" är väl inte på något sätt orealistisk.

2009-04-04 @ 18:32:14
Postat av: Kristoffer

Bra särskrivning på träningsmatch...

2009-04-04 @ 18:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0