FK Linköpings nyförvärv...

Mats Haglund, anfallare, 32, Åtvidabergs FF
Rutinerad herre som kommer bidra med mycket rutin. En ledargestalt som spelat Allsvensk fotboll med BK Häcken. Hans bästa säsong målmässigt var när han gjorde hela 13 mål i SuperEttan med Åtvidaberg. Får Hagge bara vara skadefri så kommer han  bli mycket viktig denna säsong.

Martin Ekström, back, 19, Åtvidbergs FF, På lån
Talangfull mittback ifrån ÅFF. En stabil back som inte viker ned sig i första taget, är väl även en ganska så bra huvudspelare? Han är inlånad ifrån ÅFF för att få speltid, och det kommer han få. Kommer bli en viktig pjäs därbak.

Oscar Pettersson, mittfältare/anfallare, 19, Sonstorps IK
Gjorde 12 mål för Sonstorps IK förra säsongen som spelade i div.5. En bra breddspelare som jag tror kommer att få chansen.

Jonas Anger, anfallare, 25, FC Innerstan
Linköpings Peter Crouch imponerade i Soccer Cup i februari. Det gav honom en plats i Linköpings nya fotbollsatsning FKL. Nätade mot Vimmerby på hemmaplan på en fin volley. Kommer ifrån div.6 och det kommer att bli en stor omställning att lira div.2 fotboll. Fast någonting säger mig att Anger kommer att bli en positiv överarskning iår. Gjorde hela 17 mål på 9 matcher för FC Innerstan i div.6 förra säsongen.

Linus Bergström, anfallare, 26, BK Kenty
Gjorde enbart 5 mål förra säsongen, men räkna med att han kommer göra fler baljor iår. Bergström, Haglund kommer att bli ett giftigt anfallspar i tvåan. En bra värvning som spetsar till anfallet. Har varit med länge, fastän han är ganska så ung. Blir Jonas Rydwik näste Kenty spelare i sommar?

Simon Ytterbom, mittfältare, 19, Valbo FF
Vindsnabbe Ytterbom kan bli en frisk fläkt på mittfältet. En otroligt snabb och teknisk spelare. Son till Lasse Ytterbom som spelat i Gefle och Halmstad.
- Han är grymt snabb och springer ifrån dom allra flesta i den här serien och gör det dessutom med bollen vid fötterna, säger förre tränare i Valbo (div.3).

Robin Mattsson, anfallare, 20, Fårösund, På lån
Sprutade in mål för Fårösund i div.4 förra året. Han kom tvåa i skytteligan med sina 17 mål och var en högst bidragande orsak till att laget slutade på en fin andraplats i serien. Han är en stor tung anfallare som kommer att köra över motståndarnas backarna. Spelade snyggt fram till Mats Haglund mål i matchen mot Rynninge.

Kommentarer
Postat av: anonymus;)

hej..underbar blogg!!

Tänkte fråga ifall du kommer att presentera hela truppen? Eller kommer det enbart vara detta, nyförvärven?

2009-04-07 @ 21:34:33
Postat av: Bloggaren

Javisst kan jag presentera hela truppen. Ska försöka göra det ifall :)

2009-04-07 @ 21:47:57
Postat av: Erik

Spelade med Oscar i Sonstorp och han gjorde 16 mål förra säsongen....han är en duktig kille som kommer att bli ett bra tillskott...

2009-04-14 @ 08:12:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0